2. ODTÜ'yü Tanıma Gezisi

12 Mart 2024 Salı günü, heyecan dolu bir gün yaşadık. Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri olarak ODTÜ'yü tanıma gezisi düzenledik. Bu özel etkinlik, öğrencilerimizin üniversite hayatına bir adım daha yaklaşmalarını ve potansiyel gelecekleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağladı.

Öğlen saatlerinde okulumuzdan hareket ettik ve ODTÜ kampüsüne vardığımızda herkesin yüzünde heyecan ve merak vardı. Kampüsü gezmeye başladığımızda, geniş yeşil alanları, modern binaları ve öğrenci yaşamını keşfetme fırsatı bulduk. Öğrenciler, kampüsün atmosferine kapılıp geleceklerini bu prestijli üniversitede hayal etmeye başladılar.

Gezi sırasında, fakülteleri ve laboratuvarları ziyaret ettik. Öğrenciler, çeşitli bölümlerde eğitim gören öğrencilerle tanışma ve onların deneyimlerini dinleme fırsatı buldular. Bu, onlara üniversite yaşamının nasıl olduğu hakkında gerçekçi bir bakış açısı kazandırdı ve gelecekleri için daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı oldu.

Ayrıca, kampüsün çeşitli tesislerini de ziyaret ettik. Öğrencilerin üniversite yaşamının sadece derslerle sınırlı olmadığını anlamalarına yardımcı oldu. Öğrenciler, kendi ilgi ve yeteneklerine uygun etkinliklere katılma ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklarını gördüler.

Gezi sonunda, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizde ODTÜ'nün atmosferi ve olanakları hakkında olumlu izlenimler edinmiş olarak döndük. Bu gezinin, öğrencilerimizin üniversite tercihleri konusunda daha bilinçli kararlar almalarına ve geleceklerine daha güvenle bakmalarına yardımcı olacağına inanıyoruz.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 09:16 - Görüntülenme: 80