ANKARA / ALTINDAĞ - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Okulumuz 9.Sınıfında Eğitim Gören Lisanslı ve Aktif Sporcular Olan Öğrencilerimizle Tanışma Toplantısı

Okulumuzun 9. sınıfında eğitim gören, aynı zamanda lisanslı ve aktif sporcular olan öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Sayın Yaşar Çiftçi ile bir tanışma toplantısı düzenledi. Bu toplantı, öğrencilerimizin gelecekteki hedefleri üzerine samimi ve ilham verici bir sohbet ortamı sağladı.

Sporcu öğrencilerimiz, kendi spor alanlarına duydukları tutkuyu ve hedeflerini paylaşarak, gelecekleri hakkında heyecan verici bir bakış açısı sundular. Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Sayın Atamyrat Azadov ise, öğrencilere sporun uluslararası boyutunu anlatarak, sporun küresel önemini vurguladı. Öğrencilere, sporun sadece fiziksel aktiviteyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda uluslararası ilişkilerde ve kültürel etkileşimlerde önemli bir rol oynadığını aktardı.

Atamyrat Azadov ayrıca, Altındağ ilçesinde sporun değerini vurgulayarak, bu alanda başarılı olan yerel sporcuların örneklerini verdi. Özellikle, dünya çapında tanınan sporcular Mete Gazoz ve Arda Güler gibi isimleri öne çıkararak, öğrencilere yerel bir perspektiften uluslararası alana nasıl adım atabileceklerini gösterdi.

Bu toplantı, öğrencilerimizin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda spor alanındaki yeteneklerini ve potansiyellerini desteklemeyi amaçlayan bir adım olarak değerlendirildi. Okulumuzun sporcu öğrencileri, kendilerini destekleyen bir ortamda büyüyerek, hem akademik hem de spor alanında başarılı birer birey olma yolunda ilerlemeye devam edeceklerdir.

13-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:49 - Görüntülenme: 72