T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Okulumuz Çevresinde Bulunan Duvarların Boyanması

Sosyal sorumluluk projeleri, topluma ve çevreye fayda sağlamak amacıyla yapılan önemli faaliyetlerden biridir. Okulumuz da bu anlayışla hareket ederek çevresindeki duvarları boyama projesini gerçekleştirdi. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuzda çalışan diğer personellerle bir araya gelerek çevredeki duvarları temizledi ve boyadı. Bu faaliyetin amacı, çevreye estetik bir görünüm kazandırmakla birlikte, öğrencilere topluma ve çevreye duyarlılık konusunda önemli bir mesaj vermekti.

Boyama etkinliği sırasında öğrencilerimiz, birlikte çalışma, takım ruhu ve sorumluluk alma gibi değerleri öğrendiler. Ayrıca, çevre temizliği ve bakımının önemi hakkında bilinçlendiler. Projeye katılan herkes, çevreye duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilinci kazanmanın önemini bir kez daha deneyimleme fırsatı buldu.

Bu proje, okulumuzun sosyal sorumluluk bilincini ve topluma olan katkısını vurgulamakla birlikte, öğrencilerimizin aktif bir şekilde toplumsal sorunlara çözüm üretme ve çevreye duyarlılık konusunda bilinçlenme sürecine katkı sağlamıştır.

22-03-202422-03-202422-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 09:25 - Görüntülenme: 65
  Beğen | 0  kişi beğendi