Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü olması nedeniyle okulumuzda düzenlenmiş olan resim yarışmasında derece alan öğrenciler şu şekildedir ;

1. Yusuf Kenan uslanmaz 12/F

2. Rabia başaran 12/E

3. ⁠Alperen çıtakoğlu 10/C

Öğrencilerimizi başarı ve katılımlarından ötürü tebrik ediyoruz.

Dilek Eryıldız ve Ensari Altuntaş öğrencilerimize de emek ve özverileri için teşekkür ediyoruz. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen görsel sanatlar öğretmenimiz Nezaket AKTAŞ'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz,  hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvurarak belge almaya hak kazandı.

Ara

Öğrencilerimiz ilimizde düzenlenen kitap fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz yayınevi stantlarını gezerek hem yazarlarla tanışmış hem de kitapları inceleme fırsatı yakalamış oldular. Emeği geçen okul müdür yardımıcmız Kübra TIRPANCI'ya ve ingilizce öğretmenimiz Gül ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri ve ders öğretmenlerine yönelik Altındağ ilçe belediye başkanı sayın Asım BALCI tarafından kahvaltı organizasyonu yapıldı. Kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen öğrenciler YKS öncesi moral buldu. Kahvaltıdan sonra Asım BALCI öğrencilere YKS’ye yönelik kitap hediye etti. Sonrasında öğrencilerle motive edici etkinlikler oynandı.

Organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında öğrencilerimizi aydınlatmak amacıyla bir seminer gerçekleştirildi. Altındağ RAM'dan gelen değerli Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Necdet Boran ve Fatih Yaman, 12. Sınıf öğrencilerimize YKS'nin detayları, hazırlık süreçleri ve sınav stratejileri hakkında kapsamlı bilgiler sundular. Seminer, öğrencilerimizin sınav hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olacaktır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmeni ünvanını aldığı gündür. 24 Kasım 1981’den beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Okulumuzda da 24 Kasım 2023 tarihinde kutlama programı yapıldı. Yapılan törende Okul Müdürümüz Yaşar ÇİFTÇİ, İngilizce Öğretmenimiz Selma ANGÜN ve Rehber Öğretmenimiz Şehnaz TANGÜN öğretmenlik mesleğinin önemini ve Mustafa Kemal ATATÜRK’ün eğitime verdiği önemi vurgulayan konuşmalar yaptılar. Ardından oratoryo, videolar ve müzik dinletisi ile son buldu. Programı düzenleyen okulumuz öğretmenleri Esra ENGİN KILIÇ, Canan Kadriye ERKMEN, Dilek YILDIRIM, Muhammet Reşit AYTEKİN ve Erkan DEMİRBÜKEN’e teşekkür eder tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarız.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır. Aşağıdaki belirtilen saatlerde uyulması rica olunur.

Kas

Rehberlik Servisimiz tarafından yabancı uyruklu Öğrencilerimiz için  YÖS  bilgilendirme broşürüleri hazırlanmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu, Büyük Komutan Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde  anmak; onun mirasıına olan minnettarlığımızı ifade etmek için toplandık. Bugün Atamızı sonsuzluğa uğurlardığımız gündür. O'nun 1938 de bir On Kasım sabahı sona eren maddi hayatı, şimdi yüreklerimizde ve beyinlerimizde birer Musttafa Kemal ideali olarak yaşamaktadır. Saygı ve Minnetle...

Kas

Oklumuza müdür yardımcısı olarak atanan Kübra TIRPANCI 06.11.2023 tarihinde düzenlenen  törenle Müdür Yardımcılığı görevini Bayram Erdem'den  devir aldı.Okul müdürü Sayın Yaşar ÇIFTÇİ,  Katkılarından dolayı Bayram ERDEM'e teşekkür plaketi takdim etti, Kübra TIRPANCI'ya yeni görevinde başarlar diledi. Törende bulunan Altındağ Belediye Başkanı Sayın Asım BALCI,  Bayram ERDEM'e teşekkür Kübra TIRPANCI'ya başarılar diledi.

Kas

Ostim Teknik Üniversitesi'nden değerli Prof. Dr. Mustafa Polat ve saygı değer Emircan Ekici 9. sınıf öğrencilerimizin dahil olduğu 'Ben, Mesleğim, Geleceğim' başlıklı ilham verici bir seminerle okulumuzu onurlandırdılar. Seminerimiz, öğrencilerimize kariyer planlaması, meslek seçimi ve gelecek hedefleri konusunda derinlemesine bilgiler sunarak onların bu önemli süreçte bilinçlenmelerine yardımcı olmayı amaçlamıştır.

Okulumuz, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı sürdürecektir. Ostim Teknik Üniversitesi'ne ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitimleri kapsamında Okul müdürümüz Sayın Yaşar ÇİFTÇİ tarafından, 24-25-26 Ekim 2023 tarihlerinde, okulumuz öğretmenlerine, " Öğretmenin Görev Sorumluluk ve Hakları" konulu hizmetiçi eğitim semineri verildi.

Ekm

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencilerimizden Şerife Feyza ÇAKMAK   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Boks Ankara Turnuvasında Üst Minikler Katagorisinde Ankara 2. oldu. Kendisini ve yetiştirilçesinde emeği geçenleri tebrik eder bundan sonraki yarışmalarda başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 29/10/2023 Pazar günü saat 11.00 de okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yapılan toplantının ardından velilerimiz öğrenciler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak içim sınıflara davet edildi ve Veli toplantısı yapıldı. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.