ANKARA / ALTINDAĞ - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzu temsilen seçilen okul yönetiminden Bayram ERDEM, öğretmenlerimizden Emine KOÇAK ve Erkan DEMİRBUKEN ve seçilmiş bir grup öğrenci ile Cumhuriyetin 100. yılı münasebeti ile Anıtkabir'deki  törene katıldılar.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından,  tarih öğretmenimiz Sayın Semra SARIKILIÇ'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda "Cumhuriyet" teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, halk oyunları gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi.

Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yoğun katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Okulmuzda bulunan tüm panolar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte donatıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz destek Personeli ile Ekim ayı  değerlendirme toplantısını yaptık.Okul müdürü Yaşar ÇİFTÇİ; özverli çalışmalarından dolayı personellere teşekür etti. Okul yönetimi olarak  çalışmalarınızdan çok memnunuz, iyi varsınız. Dedi.

ORTAK SINAVLAR BİLGİLENDİRME SUNUSU

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Son zamanlarda yaşanan ülkece bizi üzen deprem hadiseleri sonrasında öğrencilerimizinde bu gibi afetlere hazır olmaları gerektiğini ve deprem ülkesi olduğumuzun unutulmamasının önemi bu tatbikat ile tekrar hatırlatıldı.

Ekm

Okulumuzda dönem botunca planlanan denemeler yapılmaya başlanmıştır. En son yapılan YKS deneme sınavının yıldızlarını tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda yapacağımız YKS deneme sınav takvimi aşağıda yer almaktadır. Denemelere katılacak öğrencilerimizin aşağıdaki planda belirtilen tarih ve saatlerde okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İlk Deneme Sınavı Yapıldı.

Ekm

Okulumuz sosyal medya hesabı aktif olarak kullanılmaktadır. Okulumuz ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için sizleri sosyal medya hesabımıza bekleriz.

Eyl

Okul müdürümüz Yaşar ÇİFTÇİ önderliğinde Altındağ Belediye Başkanımız Asım BALCI'ya okulumuza olan ilgi ve emeği için teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Eyl

12.sınıf öğrencilerimiz için YKS değerlendirme ve sınava yönelik planlama toplantısı yapıldı.

Okulumuzda İlk Gün Heyecanı

Okulumuzun ilk günü heyecan ve çoşkuyla başladı. Yeni başlayan 9.sınıf öğrencilerimizi okul hakkında bilgilendirilip lise hayatlarında başarılar diledik. Ders kitaplarının yanında Milli Eğitim Bakanlığımızın büyük özveri ile hazırladığı yardımcı kaynakları tüm öğrencilerimize dağıttık. Yeni eğitim-öğretim yılı herkese hayırlı olsun.

Okulumuz Tarihçesi

Tem

Sevgili mezunlarımız,Okulumuz öğrencileri için Altındağ Rehberlik Araştırma Merkezinde  Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecektir. Konu ile ilgili bilgilendirme toplantısı Zoom üzerinde yapılacak.Toplantıya aşağıda ki link üzerinde katılabileceksiniz. YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI YAYINI 27 Temmuz Persembe 14.00 zoom üzerinden olacaktır.