BİAL Satranç Turnuvası 2. Kura Çekimi

Müsabaka Kuralları
Kurada belirtilen sol taraftaki oyuncu beyaz taşlar ile oynayacaktır. Bir sonraki maçlarda sırası ile renk değişimi yapılacaktır.
Maçlar Satranç Odasında yapılacak olup maç saatlerinde maçı olan oyuncular haricinde kişilerin girmesi yasaktır.
Oyun 3 maç üzerinden oynanacak olup 3. maçın sonunda yüksek puanlı oyuncu tur atlayacaktır. 3. maç sonucunda beraberlik durumunda 4. maç oynanacaktır. Maç kazanma 1 beraberlik 0,5 puan olarak değerlendirlecektir.
Maç günü raporlu olan sporcu raporsuz olduğu ilk gün içerisinde rakibi ile maçını yapmış olmalıdır.

Sayın Öğrenciler ve Veli/veliler,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 2. Dönemi için yazılı sınav tarihleri linkte belirtilmiştir.

Lütfen dikkat: Yukarıdaki tarihlerde değişiklik olabileceğini unutmayın. Herhangi bir güncelleme veya değişiklik için okulumuzun resmi iletişim kanallarını takip etmeniz önemlidir.

Sınavlarla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda, lütfen okulumuzun ilgili yetkilileriyle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Öğrencilerimizin başarılı olmalarını dileriz.

Saygılarımızla,

Şbt

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel "Cumhuriyetimize Giden Süreç ve Cumhuriyetimizin Kazanımları" konulu 12. sınıflar arası bilgi yarışması yapılacaktır.

Şbt

Güncel sınıf bazlı ders programını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Saygıdeğer veli ve öğrencilerimiz,

Dönem atlatma işlemleri başarıyla tamamlanmış olup, e-Okul sistemimiz şu anda aktif durumdadır. Nakil işlemleri ise 4 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.

Bilginize sunar, başarılı bir dönem dileriz.

Saygılarımızla,

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Yönetimi

Satranç Turnuvası üçüncü Tur Maçlarımız

1.DÖNEM 2.YAZILI SINAVI TARİHLERİ

Ara

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz satranç turnuvasının ilk maçları için kura çekimi tamamlandı. Aşağıdaki videoda da belirlenen maçlar yine açıklamada belirtilen tarih ve saatlerde okulumuz satranç odasında gün sonuna kadar yapılıp kazanan oyuncu adının okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nihat Yavuz'a isimlerinin bildirilmesi gerekmektedir.

Ara

1. Turnuva okulumuzda ve ders saatleri dışında yapılacaktır.

2. Turnuvada Spor Ahlakı(Centilmenlik) ile bağdaşmayan davranışların sergilenmesi durumunda maç derhal kesilerek, bu durumu tespit eden görevli öğretmen tarafından, oyuncu turnuvadan ihraç edebilecektir.

3. Yarışma sonunda dereceye girenler (ilk üç) imkânlar dâhilinde çeşitli ödüllerle ödüllendirilebilir.

4. Başvuru için 18.12.2023 tari akşama kadar Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Nihat YAVUZ’a isim yazdırınız.

5. Maçlar 3 set üzerindendir. Maç kazanma 1 puan, beraberlik 0,5 puandır. 3 maç sonunda puanı fazla olan bir üst tura geçecektir.

Ara

Okulmuzda yapılacak Sınıf Bazlı Veli Toplantı Tarih ve Saatleri aşağıdaki çizelgede paylaşılmıştır.

20 Kasımdan İtibaren Güncel Ders Programı